Business
Developer

Vill du tillhöra ett av Sveriges hetaste och snabbast växande konsultbolag? Är du dessutom en person som har hög energinivå, tycker kommunikation är viktigt samt älskar att skapa relationer? Då har du nu möjlighet att ansluta till ett team med mycket motivation och driv.

Rollen

SolidX är på en spännande tillväxtresa och behöver utöka säljorganisationen med en Business developer! SolidX är ett bolag som strävar efter att växa snabbt, leda med medkänsla och hela tiden höja ribban! Du kommer i den här rollen tillhöra säljorganisationen där du kommer ha stora möjligheter att utvecklas och där det finns en tydlig karriärstege i organisationen där du kommer ha möjlighet att klättra vidare i andra roller på sikt.

I din roll som Business developer kommer du att tillhöra säljorganisationen på SolidX. Mycket av din roll kommer att handla om att skapa kontakt med potentiella konsulter som vill bli en del av SolidX men även skapa kontakt med nya och befintliga kunder. Det innebär att du ska definiera kontakter på dessa bolag som kan vara bra för dig att hålla kontakt med. Du behöver i detta även förstå den potentiella kundens organisation för att identifiera behov och därefter sälja in konsulter. I rollen kommer du även arbeta mycket med den interna kontakten med dina kollegor där du är en del av Business Development-teamet och deltar i möten, planeringar, utvärderingar osv.

Vår urvalsprocess är kontinuerlig och vi fortsätter ständigt med kandidater. Om du har frågor om rollen, kontakta gabriel@solidx.se.

Som en del av vårt team

  • En arbetsplats där man har roligt tillsammans
  • Ett ungt och snabbväxande konsultbolag
  • En mentor med fokus på utveckling
Vi tror att du
  • Har 1-2 års erfarenhet av sälj, antingen från ett heltidsarbete eller från deltid parallellt med studier
  • Har eftergymnasial utbildning inom relevant område, kanske inom business, marketing, sales eller liknande
  • Flytande i svenska, tal och skrift
  • Är ansvarstagande, driven och social och tycker om att hjälpa andra.

Detta är SolidX

SolidX är en arbetsgivare som är för lika möjligheter med kollegor över hela världen. Vi värdesätter olika och icke-traditionella bakgrunder och uppmuntrar alla som är intresserade av att hänga med på vår resa.

Vi värdesätter att skapa en mångsidig och inkluderande arbetsmiljö och arbetar aktivt med att bygga en kultur där alla grupper välkomnas och kan utvecklas.

Vår kultur och värderingar
Tydlig kommunikation, transparens , empati och tålamod är bara några av SolidX kulturella värden. Vi letar efter en person som förstår denna kultur och kommer att trivas i ett team av människor som brinner för självförbättring, ärlighet och öppenhet.