Gör karriär på dina villkor.

SolidX växer. Mycket! Hos oss får du fantastiska möjligheter, flexibel lönemodell, obegränsad kompetensutveckling, frihet att styra din egen tid, coaching, kompetent säljstyrka och härliga kollegor. Tillsammans bygger vi en stark gemenskap och en attraktiv arbetsplats där ingenting står i vägen för din utveckling och prioriteringar i livet.
Aktuella tjänster Ansök nu

Aktuella tjänster

Vi söker ständigt nya talanger och nya kollegor. Nedan finner du våra aktuella sökningar. Vem vet vad konsultmarknadens behov är, skicka gärna in en spontanansökan eller kontakta vårt rekryteringsteam!

Spontansökan

Vi förlitar oss på nyfikna sinnen, stora hjärtan och modiga själar för att förändra hur konsultvärlden ser ut. Om det är du hittar vi en roll som passar..

Ansök nu

Våra förmåner

⏱ Flexibel arbetstid

SolidX bygger på en kultur av förtroende, så du litas på att hantera dina egna arbetstider. Använd detta för att hantera din egen balans mellan arbete och privatliv så att du är produktiv och glad både på jobbet och utanför arbetet.

👶 Föräldrarledighet

Föräldraledighet på SolidX omfattar alla typer av långvarig föräldraledighet såsom: mammaledighet, pappaledighet och adoptionsledighet. Du är berättigad till föräldraledighet från ditt startdatum på SolidX.

💪 Friskvårdsbidrag

Vi tror på att ett aktivt liv och motion gör livet bättre. 
På SolidX får du därför 5000:- per år för friskvård.

💻 Elektronik

Allt du behöver för ditt uppdrag står SolidX självklart för. Datorer, mobiler och mer. Du ska ha alla förutsättningar för att göra ett grymt jobb!

📚 Gratis böcker och läsplatta

Få en gratis Kindle och alla böcker gratis - digitala, fysiska och ljud - du vill, när som helst till ett värde av max 500 SEK (inklusive moms) per månad.

🏠 Setup av hemmakontor

Att ha den bästa IT-utrustningen i världen är inte vettigt om du inte har en ordentlig station att arbeta ifrån. Av denna anledning kommer SolidX att i förväg godkänna följande poster för en total budget på 5000 SEK

⛱ Sabbatsår

Ta en 6-veckors paus, fullt betald, efter fem år med SolidX.

Vad tycker vi det innebär att vara ett schysst bolag?

Vårt manifest

Hur fungerar det att jobba hos SolidX?

Vår handbok

Möt oss

Sabina Sjökvist

"Friheten & förmånerna är helt oslagbara"

Våra konsulter

SolidX är nästa generations konsultbolag”

Solidx har gått starkt i pandemitider och väntas i år omsätta fem gånger så mycket som i fjol”