SolidX utökar kundbasen – tecknar ramavtal med Betsson AB

SolidX utökar kundbasen – tecknar ramavtal med Betsson AB

SolidX meddelar idag att Bolaget har tecknat ett nytt ramavtal med Betsson - ett av Europas ledande företag inom onlinespel. Avtalet möjliggör att SolidX kommer kunna erbjuda IT-konsulttjänster åt Betsson efter deras behov. Avtalet träder i kraft idag och löper initialt över en tvåårsperiod med möjlighet till förlängning.

Idag kan SolidX meddela att Bolaget har tecknat ett ramavtal med Betsson som sträcker sig över två år med option på förlängning. Betsson är en ledande aktör inom onlinespel och erbjuder produkter inom kasino, sportbok och andra spel. I dagsläget har Betsson-koncernen spellicenser i 19 jurisdiktioner och sysselsätter över 1 800 personer på tio platser med 60 olika nationaliteter. Ramavtalet träder i kraft idag och innebär att Betsson kan anlita konsulter från SolidX framöver.

Det är fantastiskt roligt att vi har fått förtroendet av Betsson att leverera kompetens och erfarna konsulter. SolidX växer i en snabb takt och detta ramavtal möjliggör ett spännande samarbete med Betsson vilket kommer leda till ytterligare tillväxt. Glädjande nyheter och vi ser fram emot att inleda samarbetet med Betsson”

Filip Alexanderson
Grundare & VD SolidX

Vi är stolta och glada över möjligheterna som detta digitala partnerskap innebär. Att vi ingår ett agilt kontrakt med Betsson skapar förutsättningar för mervärde tillsammans med kunden. Ett sådant mervärde bidrar till att vi smidigt kan skifta prioriteringar och fokus baserat på en föränderlig omvärld om så krävs. En sådan process innebär i så fall ett mer flexibelt arbetssätt vilket också ligger i linje med SolidX modell. Vi har fått ett förtroende som vi med tillförsikt ser fram emot att förvalta,”

Tomas Fiedler
Kundansvarig på SolidX