SolidX Care förstärker sin närvaro – anställer ny konsult och expanderar sin kundbas med nytt avtal

SolidX meddelar idag att SolidX Care anställer en ny konsult för att förstärka sin bredd av expertis och utöka sin kundbas. Samtidigt har SolidX Care också undertecknat ett nytt avtal med en ny kund som är av Europas största diagnostikföretag. Detta är ett steg framåt i SolidX Cares tillväxtresa och strävan efter att erbjuda högkvalitativa konsulttjänster till fler kunder och segment inom hälso- och sjukvårdsbranschen.

Utöver detta har SolidX Care också tecknat ett nytt avtal med ett av Europas största diagnostikföretag. Avtalet är ett viktigt tillskott i SolidX Cares kundbas och kommer att bidra till företagets tillväxt i Norden. Genom att samarbeta med en sådan etablerad aktör inom hälso- och sjukvårdsbranschen kan SolidX Care dra nytta av deras erfarenheter och expertis.

Vi är mycket glada över att SolidX Care fortsätter att ta viktiga steg framåt i sin tillväxtresa och stärka sin närvaro på marknaden. Att anställa en ny konsult och teckna ett nytt avtal med en av Europas största diagnostikföretag är ett bevis på vårt engagemang för att leverera högkvalitativa konsulttjänster till våra kunder och driva vår affär framåt."

Anton Svenberg
VD på SolidX Care