SolidX etablerar dotterbolag för att främja expansionen i Danmark

SolidX etablerar dotterbolag för att främja expansionen i Danmark

SolidX meddelar idag att Bolaget upprättar SolidX ApS som ett helägt dotterbolag till moderbolaget SolidX AB som ett led i att främja expansionen av koncernen i Danmark. Etableringen av SolidX ApS är av strategiska skäl som tillåter SolidX att effektivt driva affärer i Danmark.

SolidX har haft en stark tillväxt och har nyligen intensifierat den geografiska expansionen. SolidX bistår flera välkända bolag och nu avser Bolaget att applicera den framgångsrika affärsmodellen i övriga Norden, där Danmark är en viktig målmarknad. Tidigare under sommaren tillkännagav dotterbolaget SolidX Care att både den första specialistläkaren har rekryterats och att ett första direktavtal har tecknats med ett danskt sjukhus. Vidare har även SolidX expanderat till Danmark med ett signerat avtal med Alfa Laval.

Att äga ett danskt dotterbolag - SolidX ApS, underlättar för Bolaget att bedriva affärer med danska kunder i landet. Framgent kommer både vårdpersonal och IT-konsulter med uppdrag i Danmark att anställas via SolidX ApS.