SolidX Care utökar samarbetet med region Halland – signerar ytterligare ett direktavtal med nytt sjukhus och ny läkare


SolidX Care utökar samarbetet med region Halland

SolidX meddelar idag att SolidX Care har signerat ytterligare ett direktavtal med region Halland. Upphandlingen är genomförd och avtalet träder i kraft den 5 december 2022 och sträcker sig till 31 december 2023 med option på förlängning. I samband med signeringen av direktavtalet kommer även dotterbolagets nyrekryterade överläkare inleda sin tjänst på sjukhuset.

SolidX Care befinner sig i startgropen av sin tillväxtresa. Den strategiska planen är att tillämpa samma affärsmodell likt SolidX för att bemanna specialister och överläkare till den nordiska vårdsektorn. Sedan tidigare har SolidX Care etablerat ett samarbete med region Halland som nu har tagit ytterligare ett steg genom att signera ett nytt direktavtal. Avtalet träder i kraft den 5 december och sträcker sig till och med 31 december 2023 option på förlängning.

SolidX Care fortsätter sin spännande tillväxtresa och vi är mycket glada över att nu fördjupa samarbetet med region Halland. Vi ser en god potential i region Halland och vi hoppas att fler branschaktörer får upp ögonen för SolidX Care i takt med att vi fortsätter vår resa i både Sverige och Danmark.” säger Filip Alexanderson, VD på SolidX”

Anton Svenberg
VD SolidX Care