Föreställ dig någon som
är nytänkande, schyst, givmild, flexibel, unik

Konsultvärlden är full av bolag du lätt blandar ihop och glömmer bort. Det finns ett fåtal bolag som förändrar hur vi ser på branschen, som öppnar upp för nya möjligheter och sätt att tänka på. Den typen av bolag gör livet lättare. Den typen av bolag lyfter ut det som anses “vanligt”, vänder upp och ned på det och presenterar något enastående. Hej SolidX!

Vi tror att arbetsgivare som fyller sitt uppdrag med enkelhet och flexibilitet blir en arbetsgivare som får förtroende och uppskattning. En arbetsgivare som är uppskattad av medarbetare har större möjlighet att bli en arbetsgivare med glada anställda.

Våra konsulter jobbar där dom mår som bäst

Våra konsulter jobbar över hela Sverige, och vi har även en hel del konsulter på uppdrag utomlands.

Frihet och flexibilitet

Vi tror på frihet och litar på att våra konsulter vet vad som är bäst för dem.

Låg personalomsättning

Nöjda konsulter leder till lägre personalomsättning, som i sin tur leder till fler uppdrag och högre ekonomisk omsättning i bolaget.

Mer åt konsulten

I flera år har SolidX arbetat för att bli konsultbolaget som erbjuder mest åt konsulten. Allt vi gjort, har vi gjort för att göra det mer schyst för dig som konsult. Du kan jobba var du vill utan chefer att rapportera till och med högre lön. Generöst med kompetensutveckling och flertalet fördelar är anledningen till att vårt upplägg är mer schyst. Låter bra, eller hur?

Öppna tjänster
Räkna på din lön