Nils Kellgren

Citrix NetScaler Specialist

"Erbjudandet från SolidX kändes skräddarsydd just för mig. Lägg därtill en trevlig rekryteringsprocess och ett bra nätverk med kollegor."

Hej Nils, berätta vad du gör på ditt nuvarande uppdrag?

Jag är konsult på Ericsson och jobbar där med Citrix ADC NetScaler. På olika sätt integrerar jag denna produkt med Azure AD för att möjliggöra säker åtkomst till webbapplikationer.

Vad var det som gjorde att du bytte konsultföretag till SolidX?

Jag kom in på Ericsson som deltidskonsult till en början, samtidigt som vi insåg att vi behövde växla upp till ett heltidsuppdrag, hade jag redan fått ett attraktivt erbjudande från SolidX som kändes skräddarsydd just för mig. Lägg därtill en trevlig rekryteringsprocess, ett bra nätverk med kollegor och potentiella kunder. Även om jag var nöjd med min dåvarande arbetsgivare så gick det helt enkelt inte att tacka Nej till detta.

Vad inspirerar dig?

Vill du dela med dig av något annat kul?

Jag har nyligen fått reda på att min farfars bror bytte namn från Källgren till Kellgren, för att underlätta i sin egna karriär på Ericsson för några decennier sedan, och att det är därför jag heter som jag heter. Helt klart överraskande nyheter för mig :)