Mahir Al-Rahman

Solution Architect

"Det kändes som rätt val utifrån vad SolidX kunde erbjuda för mig som anställd och det är att vara 100% flexibel och jobba på distans som jag idag behöver att göra."

Hej Mahir, berätta vad du gör på ditt nuvarande uppdrag?

Idag arbetar jag som BI-Konsult. På mitt nuvarande uppdrag jobbar jag nära affären för att driva frågor kring hållbarhet. Vi utvecklar fram rapporter med hjälp av BI-verktyg (Qliksense och Power BI) för att kalkylera fram CO2 utsläppen av företagetsslutprodukter.

Vad var det som gjorde att du bytte konsultföretag till SolidX?

Jag tyckte att det var dags för mig att gå tillbaka till att vara konsult. Det kändes som rätt val utifrån vad SolidX kunde erbjuda för mig som anställd och det är att vara 100% flexibel och jobba på distans som jag idag behöver att göra. Vidare kändes det tryggt för mig att jobba på ett stabilt företag och som låg i framkanten inom teknologi.

Vad inspirerar dig?

Att få jobba med människor som har stor vilja att nå ett mål. Människor som driver projekt som ett team och inte har silo-tänkandet.

Vill du dela med dig av något annat kul?

När jag var barn bodde jag och familjen i ett tag i en gård som var full av dadelpalmer. Jag kunde redan då klättra upp på en palm där jag plockade och åt direkt.