Jan Hannoun

BI-konsult

"Jag kom snabbt i kontakt med SolidX och fick en väldigt bra känsla och bild av bolaget och arbetsuppgifterna."

Hej Jan, berätta vad du gör på ditt nuvarande uppdrag?

I mitt nuvarande uppdrag hjälper jag min kund i ett datamigreringsprojekt. Projektet går ut på att först slå ihop två datakällor för att sedan flytta den nya datakällan till molnet. Sedan vill kunden implementera Microsoft PowerBI som huvudverktyg för verksamheten. Jag är inhyrd som BI-developer/analyst där jag dels är med i kravsamlingsdelen, vid uppsättning av dataflöden och vid rapportskapande.

Vad var det som gjorde att du bytte konsultföretag till SolidX?

För att vara helt ärlig skulle jag säga att den största anledningen är timingen. Jag kom snabbt i kontakt med SolidX och fick en väldigt bra känsla och bild av bolaget och arbetsuppgifterna. Utöver det skulle jag säga att företagsformen lockade mig. Jag har alltid varit på traditionella bolag innan så SolidX känns uppfriskande.

Vad inspirerar dig?

Nytänkande och möjligheten till att ständigt utvecklas.

Vill du dela med dig av något annat kul?

Jag är ett stort fan av cocktails, öl och mat. Ofta experimenterar jag med olika spritsorter och råvaror för att hitta nya smaker. Idag består spritsamlingen av 35 olika sorter från olika delar av världen och jag letar ständigt efter nya varianter att smaka och samla på.