Edvin Sladic

Software Developer

"Möjligheterna till personlig utveckling samt det moderna och progressiva sättet att driva företaget på tilltalade mig som konsult."

Hej Edvin, berätta vad du gör på ditt nuvarande uppdrag?

Jag hjälper till med mjukvaruutveckling på en spännande startup här i Helsingborg. Det är mest backend jag har fokus på men jag kör även lite frontend.

Vad var det som gjorde att du bytte konsultföretag till SolidX?

Under pandemin, insåg jag som så många andra, att det traditionella sättet att driva bolag inte är det enda alternativet. Möjligheterna till personlig utveckling samt det moderna och progressiva sättet att driva företaget på tilltalade mig som konsult. Den goda kulturen och atmosfären smittade av sig under rekryteringsprocessen och jag kände att jag ville vara en del av den.

Vad inspirerar dig?

Att automatisera processer och utveckla lösningar som hjälper verksamheter nå sina mål inspirerar mig. Att få göra det på ett effektivt sätt genom mjukvarulösningar är något jag har en stark dragningskraft för. De möjligheter som finns idag, bland annat genom att flytta verksamheter till molnet, är inspirerande nog i sig och det är bara en liten del av kakan.

Vill du dela med dig av något annat kul?

Jag har precis gjort klart teorin för PPL (Private Pilot License) och ser fram emot att få flyga mycket här nere i Skåne och förhoppningsvis göra uppflygningen under våren. Dessutom har ska jag göra min första säsong som fotbollsdomare efter att själv ha lagt skorna på hyllan under förra säsongen.