Möt våra konsulter: Berättelser om högre löner och självständighet

Hanna Paulison
Chief Innovation Officer
Res för nöje, inte jobb

På SolidX är våra konsulter kärnan i allt vi gör. Genom att prioritera deras lön och ge dem självständighet har vi skapat en unik arbetsmiljö där varje konsult kan trivas och växa. Vi satte oss ner med några av våra anställda för att höra mer om deras resor och erfarenheter med oss. Intervju med Vesta Schelin, Senior Visual Designer på IPEX (IKEA Planning Experience) via SolidX i Malmö

Hej Vesta, berätta lite om dig själv och din roll på IPEX

Hej! Jag är en passionerad senior visual designer med ett öga för detaljer. På IPEX i Malmö arbetar jag med att skapa visuellt engagerande och användarvänliga designlösningar för våra planeringsverktyg, vilket är otroligt givande och utmanande på samma gång.

Vilka erfarenheter hade du från andra konsultbolag innan du kom till SolidX?

Jag har varit runt på några andra konsultbolag. Ofta kände jag mig som en i mängden, med lite inflytande över mina uppdrag och min lön. Jag fick känslan av att bolagen prioriterade sina egna vinster över mina behov och värden.

Hur har din upplevelse med SolidX skiljt sig från tidigare arbetsgivare?

För mig har SolidX varit en frisk fläkt. Lönen är bättre, men det som är ovärderligt är frihetskänslan. Jag har fått en större grad av självständighet i mitt arbete, kunnat utvecklas i de områden jag vill, och även hjälpt till att driva interna projekt.

Vad skulle du säga till andra konsulter som funderar på att gå med i SolidX?

Om du vill höja din lön, få större självständighet, och fokusera på det du älskar att göra, så är SolidX rätt för dig. Här kan du skräddarsy din karriär utan att oroa dig för byråkrati eller hierarki.

Avslutande tankar

Vestas erfarenheter speglar vad många av våra konsulter känner - en förnyad känsla av självständighet, bättre lönevillkor och en arbetsmiljö som verkligen värdesätter deras bidrag. På SolidX är vi stolta över att kunna erbjuda en arbetsmiljö där våra konsulter kan blomstra. Möt våra konsulter, och upptäck själv skillnaden!

/Hanna

HMADL-kalkylen
Testa Hur-Mycket-Av-Din-Lön-kalkylen

Få ett löneförslag
Testa hur vår modell påverkar din inkomst