Möt våra konsulter: Orkestrerar innovation i teknikens värld

Hanna Paulison
Chief Innovation Officer
Res för nöje, inte jobb

Från PRINCE2®-certifierad projektledare till engineering master i informations- och kommunikationsteknik har Natali Ljunggrens karriär varit allt annat än linjär. Med över sex års erfarenhet i ledande roller inom IT-sektorn, har Natali inte bara bidragit med sin expertis till globalt erkända företag som Axis Communications, Cisco, Jabra GN Audio och Volvo Cars, hon har även visat en sällsynt förmåga att blanda och bemästra diversifierade roller från projektledare (PM) till produktägare (PO), Scrum Master (ScM) och UX Lead.

Ett helhjärtat engagemang för teknisk excellence

Natali, som för närvarande är fullt ut engagerad i sitt konsultuppdrag som Scrum Master, har en förmåga att navigera genom komplexitet med en imponerande lätthet. Hennes nuvarande uppdrag på Volvo Cars som agil ledare ser henne leda inte bara ett, utan två Scrum-team inom ART Connectivity, vilket understryker hennes kompetens och mångsidighet. Hon är dedikerad gällande att se till att hennes team levererar optimala resultat snabbt och effektivt, utifrån ett kvalitetsperspektiv.

En multifacetterad profil

Men Natali är inte bara sin yrkesroll. Hon är ett mångsidig kraftverk som trivs i miljöer där hon kan hantera många uppgifter samtidigt. Tidigare har hon balanserat sitt arbetsliv med att vara fitnessinstruktör, pianolärare, mentor och medgrundare av flera start-ups. Hennes projekt inom UI-design har till och med vunnit utmärkelser, vilket belyser hennes kreativa förmåga och sitt öga för design.

Framtidsutsikter och öppna dörrar

När det kommer till framtiden, håller Natali sina dörrar öppna för ledande och chefsroller, vilket speglar hennes ambition och ständiga önskan att växa och utvecklas inom sitt fält. Hon är även öppen för nya möten och ser alltid fram emot en kaffe och konversation - ett tecken på hennes naturliga nätverksförmåga och gästfrihet.

Natali Ljunggren är inte bara en ledare inom teknik och innovation, hon är en person som förstår värdet av mångsidighet, kreativitet och mänskliga förbindelser i det snabbt utvecklande landskapet av informationsteknologi. Med hennes omfattande erfarenhet och ett öppet sinne för nya äventyr, fortsätter hon att forma framtiden med samma precision som hon har hanterat sina många och varierande roller.

/Hanna

HMADL-kalkylen
Testa Hur-Mycket-Av-Din-Lön-kalkylen

Få ett löneförslag
Testa hur vår modell påverkar din inkomst