Julfester no more.

Gabriel Paulison
Styrelseordförande
Julfester no more

Julen är en högtid då vi slappnar av och spenderar tid med familj och vänner medan vi alla inväntar det nya året. Företagsjulfesten är som russinet i lussebullen. Eller? Vi på SolidX ställer oss tveksamma inför detta varma, mosiga och många gånger överflödiga tillskott i julefriden.

Konsultchefen är överglöggad och svettig”

Många konsultbolag tävlar om att erbjuda sina konsulter extravaganta julfester. Du kanske bjuds till stadshuset med en Danny Saucedo på scen, som står och skakar sina höfter och klämmer ur sig sin senaste radiodänga? Du känner att du ändå borde gå dit och visa dig, för cheferna är ju där och det kan vara bra att snacka lite? Kanske kunna höja sin timtaxa något? Men shit, konsultchefen är överglöggad och svettig och svamlar osammanhängande om ökad agil transparent tidrapportering under Q1/Q2! För att inte tala om den nitiska ekonomichefen som jagar dig på dansgolvet om ett fikakvitto från 2018… Och så lite uppvärmda Mamma Scans köttbullar på det…

Högre lön istället för Saucedos höfter och köttbullar”

Trevligt? Ja, det kan nog vissa tycka. Men vi resonerar som så att i stället för att lägga delar av DIN lön på extravaganser, Saucedos höfter och köttbullar så låter vi dig behålla din högre lön, så att du helt själv kan bestämma vad du vill göra!

Du kanske vill strunta i allt och åka med familjen till Portugal i stället, utan att någon ställer massa jobbiga frågor? Samtidigt som du får behålla mer av din lön. Om detta låter bra ska du nog prata med oss. Det tjänar du på.

Ses inte på julfesten!

/Gabriel

Få ett löneförslag
Testa hur vår modell påverkar din inkomst