Skräddarsydda

vårduppdrag.

Vi rekryterar specialister och överläkare till sjukhus i Norden. Vi har tillsammans har lång erfarenhet av bemanning av sjukvårdsbranschen och IT-sektorn vilket är en perfekt grund för att snabbt utveckla och anpassa våra processer och system.

Bli en del av oss
Boka ett möte

Specialister
till den nordiska vårdsektorn

Med vårt unika koncept där vi framförallt fokuserar på kvalitet och kontinuitet i anställningen, är vi en attraktiv samarbetspartner för både läkare och sjukhus.

Boka ett möte

Kvalitét

Vi utför noggranna kontroller och lägger stort fokus på att hitta rätt kompetens så att det blir en så bra matchning som möjligt för våra konsulter och kunder. Vi strävar alltid efter att förväntningar ska överträffas. Förväntningarshantering är för oss A och O.

Service

Vår ambition är att ge våra konsulter och kunder den bästa tänkbara servicen i samtliga processer. Vi finns tillgängliga 24/7 för att vägleda och coacha dig till ditt nya drömjobb eller hjälpa dig som vårdgivare hitta rätt kompetens.

Gedigen erfarenhet

Vi har en bred erfarenhet inom samtliga områden med stort fokus på kvalitet & trivsel

En kontakt

Alla utmaningar som kan uppstå under anställningen, alltid löses genom en enda person

Frihet - på riktigt

Vill du jobba intensivt i några månader för att sedan resa i två månader? Inga problem

Skräddarsytt för dig

Tack vare mångårig erfarenhet och bred kunskap inom vårdbranschen gör att vi snabbt kan matcha dig mot rätt uppdrag.

Flexibilitet

Vi präglas av ett flexibelt arbetssätt för att aldrig stagnera. Att vara lösningsorienterad och förändringsbenägen är för oss en självklarhet.

Trygghet

Vi tror på ärlighet och transparens. Våra kunder och konsulter ska alltid känna sig trygga med våra lösningar. För våra kunder handlar det främst om att de ska känna sig nöjda med konsultens kompetens och kvalité och att våra konsulter får rätt förutsättningar för att utföra ett bra arbete och kunna vara med och influera verksamheten.

Varför gör vi
vad vi gör?

På SolidX Care mobiliserar vi vårdpersonalen för att hjälpa människor överallt att få den vård de förtjänar. Vi vet alla att sjukvården har problem - problem som upplevs av överbelastade sjukhus och understödda läkare. Så vi tar oss an några av de största hindren i branschen för att säkerställa att alla i slutet av dagen får den kvalitetsvård de förtjänar.

Boka ett möte

SolidX Care har ersatt den föråldrade modellen med rekryterare som stimuleras av höga bonusar med en lyhörd, intelligent plattform som sätter läkarnas intressen först och stödjer dem under hela deras karriär.”

Anton Svenberg
VD, SolidX Care