Ett år av guld och glitter: SolidXs succéresa

Hanna Paulison
Chief Innovation Officer
Res för nöje, inte jobb

Pengaregnet över SolidX - 10 000 skäl att fira

2023, året då SolidX inte bara krossade konkurrenterna utan även fyllde plånböckerna hos sina anställda med mer än bara lönesedlar. Det har varit ett år då varje anställd på SolidX kunnat skratta hela vägen till banken, med cirka 10 000 mer i fickan än om de hade varit någon annanstans.

En pengamässig fest - SolidX:s guldgruva

Från programmerare till projektledare, SolidX har inte bara varit en arbetsplats utan en guldgruva. Varje månad har varit som en lönedagshögtid, där anställda inte bara firat framgångar utan även extra tusenlappar. Detta samtidigt som konkurrenterna har erbjudit jordnötter och julbord anordnat av den lokala bowlingklubben.

Mer än bara siffror

Men låt oss inte glömma, det är inte bara pengar som gör SolidX till en drömarbetsplats. Det är kulturen, energin, och den ständiga känslan av att vara på en vinnande häst. När andra företag talar om 'team spirit', lever SolidX det. Här är det inte bara lönen som är högre, men även skratten, innovationerna och framstegen.

Framtiden ser ännu ljusare ut

Medan förra året satte en hög ribba, blir 2024 ännu mer lysande. SolidX står inte bara för solid lön utan också för solid framgång. Och om du undrar varför deras anställda alltid verkar ha det där extra leendet på läpparna? Svaret är enkelt - de är inte bara anställda, de är vinnare.

Och för alla andra företag där ute, ett tips: börja spara, för att matcha SolidX kommer ni behöva varje krona ni kan få.

/Hanna

HMADL-kalkylen
Testa Hur-Mycket-Av-Din-Lön-kalkylen

Få ett löneförslag
Testa hur vår modell påverkar din inkomst