All photography provided by Jared Chambers

Skandinaviens snabbaste konsultbolag! Vi vågar utmana oss själva och våra kunder till att tänja gränser och tänka nytt. Vår förmåga att alltid fokusera på affärsvärdet och leverera i toppklass gör den verkliga skillnaden där ute. Du känner igen en SolidX-konsult! Vi försöker inte vara perfekta, bara bättre än vad vi var igår, både som bolag och som individer.

 

Vårt uppdrag

SolidX grunduppdrag är att förändra konsultbranschens tänk i helhet, mer åt konsulten: både i lön och efter önskemål - Allt mellan himmel och jord, Vare sig det rör sig om tjänstebil eller exempelvis mer utbildning, upp till konsulten. Vad vi har uppnått

  • Vi har lyckats få en dominoeffekt på att få in fler konsulter, genom att konsulter känner igen de problem vi åberopar och därefter refererar till nya efter anställning.

  • Vi har fått igång ett koncept som inte handlar om SolidX, utan istället där konsulten står i fokus, alltid!

  • Inga overheadkostnader: Alla som arbetar på SolidX är uthyrda, inga säljare eller onödiga lokaler som tar kostnader av det vi som konsulter tjänar in!

Att jobba på SolidX ska vara som att driva eget, eget ansvar och frihet i ett! Vi är seniora, med många olika kompetenser och lär istället av varandra. 

Prata med en av oss På SolidX och låt oss berätta mer!